Categories
General

Primera Jornada d’Autoformació

Ens fa molta il·lusió poder organitzar aquest dia que constarà de dues parts. Una al matí, que serà exclusivament per les persones que en algun moment heu mostrat interès en el projecte. Ho hem cregut així per tal d’aprofundir més en algunes qüestions, fer caliu i crear un espai més còmode… Hem preparat dinàmiques per trencar el gel i vincular-nos, així com un espai de debat i de generació de discurs. Acabarem el matí amb un dinar de traje. Què vol dir això? Cadascunx de nosaltres haurà de portar quelcom de menjar per a compartir, tenint en compte que dins l’Assemblea hi ha diverses realitats (algunxs som veganxs, vegetarianxs, celíaquxs…). Us demanaríem que portessiu el vostre propi plat, coberts i got, per tal de generar el mínim de residus. La comissió de la jornada portarem el pica-pica i la beguda, tan sols us demanarem que col·laboreu amb el que pugueu.

A la tarda, després de dinar, obrirem les portes a altres entitats, persones, col·lectius, tant de la vila com d’altres ciutats o territoris, per tal de poder compartir perspectives i realitats que ens ressonen. Hem preparat una taula rodona amb diferents membres d’entitats LGBTI+ de ciutats catalanes, com H2O de Reus o LGBT Terrassa i d’altres. Us compartim el cartell per si voleu fer-ne difusió!

Per tal que organitzar, us facilitem l’horari de la jornada: 10h – Convocatòria i comencem dinàmiques 12h – Pausa 12.30h – Video-Debat 14h – Dinar de traje 16.30h – Taula Rodona 18h – Fi de la jornada (o no…)

Us animem que pogueu assistir durant algun moment de la jornada, creiem que valdrà molt la pena!!!