Categories
General

DIA DE LA VISIBILITAT TRANS

Avui, 31 de març, és el dia internacional de la visibilitat trans i des de l’Esquerda us recomanem unes quantes sèries i pel·lícules aprofitant el confinament d’aquests dies, esperem que totes estigueu bé!

Mira aquesta publicació al nostre Instagram

Alhora, volem fer incidència en algunes qüestions sobre el fet trans. Queda molta feina per fer en tots els àmbits, les persones trans portem anys lluitant per una vida digne de viure.

Volem incidir en la representació de les persones trans als mitjans cinematogràfics i de comunicació. Fan falta guionistes, presentadors, directores, actrius i fotògrafs trans dins d’aquest món artístic, fa falta trencar amb la claqueta que narra només tòpics sobre les nostres vides. Volem diversitat de relats en les nostres pantalles, quantes més realitats i cossos diferents siguin representats més normes estarem trencant.

Tot el que no es visualitza queda exclòs i per conseqüència també queda marginat. El paper de l’àmbit cinematogràfic és essencial per mostrar referents positius a les persones trans i també per fer arribar les complexes realitats que vivim a la resta de la societat.

Mai més un món sense nosaltres, en cap àmbit, ens volem vives i visibles, trenquem la claqueta!